Sponzorji

Incom

Zdaj je Incom Leone veliko podjetje. Vsak dan Incom Leone proizvede in odpremi več kot 2,5 milijona kosov slastnega sladoleda. V impresivnem portfelju lahko izbirate med več kot 1000 različnimi izdelki. Na začetku predane zgodbe o uspehu pa je bil mlad mož, ki je sanjal o najboljšem sladoledu na svetu.

Zavarovalnica Triglav

Zavarovalnica Triglav, matična družba Skupine Triglav, skupaj z odvisnimi in pridruženimi družbami posluje na sedmih trgih, v šestih državah. Odlikuje jo znanje, izkušnje in odličnost do strank, zaposlenih, delničarjev in drugih deležnikov.

ECE

V ECE gradimo svoje poslanstvo: zagotavljamo energijo prihodnosti! Smo del skupine HSE, ki proizvede več kot 88 % vse slovenske električne energije iz obnovljivih virov.

Istrabenz Plini - Siad Group

Istrabenz plini smo edina slovenska družba, ki odgovarja na vsako potrebo po plinih, za uporabo v industrijskih procesih ali v gospodinjstvu. Naše poslanstvo je zadovoljiti potrebe porabnikov plinov in storitev na varen, zanesljiv in tehnološko najsodobnejši način.

Plinodom

Pissot connecting

Nudi svetovanje tujim in domačim podjetjem ter investitorjem – realizacijo ideje in sicer od projekta do odprtja podjetja, zagon dejavnosti ter nudi podporo pri uspešnem vodenju podjetja.

S-pack

  • proizvodnja lesene transportne embalaže, zabojnikov in ostalih lesenih izdelkov po želji strank.
  • odkup in prodajo lesenih palet
  • storitev pakiranja na naslovu naročnika, priprava blaga in transport blaga.
Dobavitelji

Fizian

Največji ponudnik regeneracijskih pripomočkov v Sloveniji.

Fundacija za šport

Sofinanciranje šole košarke.