Sponzorji

Incom

Zdaj je Incom Leone veliko podjetje. Vsak dan Incom Leone proizvede in odpremi več kot 2,5 milijona kosov slastnega sladoleda. V impresivnem portfelju lahko izbirate med več kot 1000 različnimi izdelki. Na začetku predane zgodbe o uspehu pa je bil mlad mož, ki je sanjal o najboljšem sladoledu na svetu.

Fructal

Svojo jablano je Fructal zasadil že 5. oktobra 1945, ko se je v opuščeni zgradbi nekdanje tekstilne tovarne pet delavcev začelo ukvarjati z žganjekuho. Podjetje se je zaradi zagnanosti in pripadnosti zaposlenih izjemno hitro razvijalo in napredovalo v vseh pogledih, čemur so potrošniki z veseljem sledili in tako podpirali razvoj podjetja. Fructal ima danes že 75-letno tradicijo in se je izoblikoval v podjetje, ki izdeluje in uspešno trži visoko kakovostne izdelke iz najboljšega sadja in drugih plodov narave.

Zavarovalnica Triglav

Zavarovalnica Triglav, matična družba Skupine Triglav, skupaj z odvisnimi in pridruženimi družbami posluje na sedmih trgih, v šestih državah. Odlikuje jo znanje, izkušnje in odličnost do strank, zaposlenih, delničarjev in drugih deležnikov.

ECE

V ECE gradimo svoje poslanstvo: zagotavljamo energijo prihodnosti! Smo del skupine HSE, ki proizvede več kot 88 % vse slovenske električne energije iz obnovljivih virov.

Dobavitelji

Fizian

Največji ponudnik regeneracijskih pripomočkov v Sloveniji.

Joma

Both these stiffen the yacht and allow more sail to be carried in stronger winds. Depending on the type of race, such a yacht may have a crew of 15 or more.